Има правила, които ще помогнат за развитието на нова връзка,

...
 
Има правила, които ще помогнат за развитието на нова връзка,
Коментари Харесай

15 правила за перфектна връзка. Опитайте се да ги следвате и ще бъдете изненадани от резултата

 

Има правила, които ще оказват помощ за развиването на нова връзка, както и ще ви разрешат да изведете съществуващите взаимоотношения на ново равнище, правейки ги по-силни и по-дълбоки. Тези  правила не би трябвало да се съблюдават категорично, само че е добре да се препрочитат и да се пробват, в случай че е допустимо, без да се пропуща нищо.

 

ПРАВИЛА ЗА ИДЕАЛНИ ОТНОШЕНИЯ

 

1. Необходимо е да се опитате да обичате колегата си не поради неговите дейности, а просто поради това, което е. Това е по този начин нареченият принцип на безусловната обич, която постоянно участва сред майката и детето и би трябвало да бъде сред мъжа и дамата, в случай че в действителност желаят да бъдат дружно.

2. Необходимо е да се опитате да мислите от позиция на колегата или от позиция на двойката, а не от позиция на себе си.

3. Достатъчното количество връзка ви разрешава да извършите връзките по-силни, тъй че не подценявайте значимостта да обсъждате между тях някои на пръв взор незначителни въпроси.

4. Въпреки обстоятелството, че сътрудниците би трябвало да прекарват доста време дружно, те също би трябвало да имат някакво „ персонално пространство “, т.е. време за срещи с другари, спорт, занимания.

5. Не се приемайте за даденост, тъй като това е сигурен път към на никое място. Винаги би трябвало да се пробвате да се изненадате и угодите един на различен, да се стремите да вършиме благи жестове един на различен, непрестанно да потвърждавате любовта си и да печелите любовта на колегата.

6. В миг, когато зародят компликации в живота на един от сътрудниците, другият наложително би трябвало да „ даде рамо “ и да обезпечи поддръжка. Трудностите и разнообразни типове проблеми постоянно са един тип тестване на връзките и в случай че сътрудниците се държат вярно, те могат да укрепят съюза.

7. Никога не би трябвало да уреждате връзките си обществено, да с порите и да се обиждате, само че не е нужно да се въздържате от проявление на позитивните си усеща пред другите.

8. Външният тип е едно от изискванията за прелест, в това число половост, тъй че сътрудниците, даже и да са дружно отдавна, не би трябвало да не помнят за нуждата постоянно да наподобяват добре един за различен. Липсата на грим за дамата вкъщи е обикновено нещо, само че невчесаната коса, размъкнатите и мръсни облекла и неприятната миризма на тялото са изцяло неприемливи.

9. Правете си похвали, признавайте любовта си, възхищавайте се и благодарете. Като цяло, не се колебайте да изразявате своите позитивни усеща и страсти.

10.Половият живот  на двойката би трябвало да е постоянен, само че не би трябвало да се прави по някакъв съответен график и се трансформира в рутина.

11.Не забравяйте за нуждата да празнувате рождените си дни, само че и специфичните дати, които са се трансформирали в запаметяващи се стадии от образуването и развиването на връзките – датата на запознанство, датата на първата целувка или първата фамилиарност, датата на сватбата или зачеването на дете.

12. Научете се да простите и да не помните обидата, тъй като единствено в този случай можете да разчитате на обстоятелството, че връзката ще бъде мощна и ще продължи дълго време. Приемете за предписание да не се ядосвате повече от няколко часа и, събуждайки се заран, забравете за всички недоволства и кавги от през вчерашния ден.

13. Уважавайте колегата си, ценете неговото мнение, не се опитвайте да критикувате.

14. Доверете се, не ревнувайте за дреболии.

15. Научете се да прекарвате времето си дружно по метод, който е забавен и за двамата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР